HeyFrankie

HeyFrankie
Soort
Korte beschrijving
Ik ben opgegroeid met de muziek van de jaren 70 en 80 en dat is nog de steeds de muziek die me raakt. Ook hits vanaf de jaren 90 tot heden behoren tot mijn repertoire en ik voel me bij veel genres thuis. Hiermee ben ik in staat om voor elke gelegenheid de juiste sfeer en energie op de dansvloer te creëren.
Uitgebreide omschrijving

Als jongetje zat ik op vrijdag gekluisterd aan de radio om naar de Grand Mix van Ben Liebrand te luisteren. In die tijd nam ik die op op een cassettebandje van twee keer 30 minuten met mijn Silver radiocassette speler. Dat was dus snel omdraaien om de Grand Mix in zijn geheel op te kunnen nemen.

En daar bleef het lange tijd bij. Jarenlang keek ik met jaloezie en vol bewondering naar DJ's op feesten en in discotheken zonder zelf de stap te zetten.

In 2019 nam ik DJ lessen bij de Haarlemse DJ School als snel gevolgd door DJ sets op feesten, partijen en bij vrijmibo's.

Neem vrijblijvend contact met me op om samen met u uw muziekwensen voor uw feest te bespreken zodat het een topfeest wordt.

Naast het verzorgen van muziek op uw feest maak ik met enige regelmaat mixen met een voorliefde voor NuDisco.

Telefoonnummer
06 1499 0998
E-mail adres
Genre
70′s, 80′s, 90′s, Bruiloft, Feest, Top 40
Inclusief geluid
Ja
Inclusief licht
Nee
KvK Nummer
69744823